Over

Marissa Ettema

Maettwerk is een creatie van Marissa Ettema, een creatief dtp-er en grafisch vormgeefster. Zeer doortastend en onderzoekend, maar ook een tikje eigenwijs. Gestationeerd in Utrecht maar met klanten uit alle streken. Een vormgeefster die graag in de belevingswereld van haar klant duikt.

De kracht van ontwerpen op maat ligt in het luisteren naar, en het vertalen van de specifieke wensen van u als klant. En deze wensen vervolgens om te zetten naar fysieke en/of online producten. Het creatieve denk- en ontwerpproces en het ontwikkelen van het concept zorgt ervoor dat Maettwerk u als klant juist en specifiek kan voorbereiden.

Zo verheugt Maettwerk zich altijd op het succesvol afronden van schitterende nieuwe producten en diensten met een tevreden klant als einddoel. Daarnaast blijft Maettwerk zich ook graag ontwikkelen zodat de continuïteit in kwaliteit gewaarborgd blijft.

Neem een kijkje in deze online studio of kijk bij diensten of Maettwerk iets voor u kan betekenen. Vragen? Vraag middels onderstaande link een kennismakingsgesprek aan.

Contact

Kan Maettwerk iets voor u betekenen? Vraag hieronder een kennismakingsgesprek aan of neem eerst een kijkje in deze online studio.

BEL DIRECT